Verzenden

De verzendkosten worden altijd betaald door de klant die het artikel koopt.
Na de geplaatste bestelling kunt u de artikelen binnen 2-3 werkdagen bij u thuis verwachten.
Kleine  bestellingen vragen wij een vergoeding van €2,50 (brievenbuspost eigen risico).
Onder eigen risico verstaan wij dat als dit pakketje niet bij u aankomt wij niets kunnen vergoeden.
Grote bestellingen word een bedrag gerekend van €6,95.
Al onze pakketten worden bezorgd met post nl.

Deze  verschillende manieren van verzenden kunt u zelf beslissen. (wij gaan er stiekem wel een  beetje van uit dat onze klanten zelf goed in kunnen schatten of het door de brievenbus past). Mocht uw bestelling niet in een envelop passen dan nemen wij contact met u op om het overige bedrag te betalen van deze verzending. Pas na deze betaling word het pakket naar u verzonden.

De bestelling word altijd pas verzonden als deze volledig is betaald.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor spelfouten in een adres. Zorg er dus altijd goed voor dat u uw juiste adres heeft ingevuld zonder spelfouten. Het maakt het voor de post een stukje gemakkelijker om de juiste bestelling bij het juiste adres te bezorgen.

Retourneren

U kunt uw artikel binnen 14 dagen retour sturen. Neem altijd contact met ons op zodat wij weten wat wij retour kunnen verwachten en zodat wij kunnen vertellen hoe u uw artikel retour kunt sturen.De artikelen dienen uiteraard ongebruikt te zijn en ook niet stuk te zijn. Als de bestelling in de originele verpakking en ongebruikt retour is gestuurd storten wij het geld binnen 14 dagen na ontvangst terug.

De retourzending word altijd door de klant betaald. Wij nemen dus geen verzendkosten op ons. Mocht u een bestelling stuk ontvangen dan kunt u binnen 24 uur contact met ons opnemen na het ontvangen van u bestelling zodat wij met u tot een juiste oplossing kunnen komen.

Garantie

Wij geven geen garantie op het verkleuren van de sieraden. Al onze sieraden zijn niet van echt goud of echt zilver. Graag willen we u de tips mee geven: kijk uit met parfum en laat te artikelen niet in een vochtige ruimte liggen zoals in de badkamer.